• flossing-therapie-band_schwarz (1)

MedicalFlossing trak – črn

20,00

Barva: Črna
Količina: 1 trak
Dolžina: ca. 2,15m
Širina: 5 cm
Debelina: 1,3 mm

Kategorija: Oznaka:

Opis izdelka

MedicalFlossing trak ob pravilni aplikaciji izboljšuje gibljivost , zmanjšuje bolečino in  pospešuje povratek v proces treninga po poškodbi. Flossing trakovi, v kolikor so aplicirani iz strani strokovnjaka, izboljšujejo biomehaniko sklepov, pomagajo pri razlepljanju tkiv in pospešujejo regeneracijo po treningih.

Z močno kompresijo, ki je povzročena pri aplikaciji MedicalFlossing traku na sklep ali mišico je možno doseči razbremenitev samega sklepa in distrakcijo sklepnih partnerjev. Po aplikaciji je gibljivost sklepa močno povečana. Še za  posebej učinkovite so se izkazale aplikacije v smislu sprostitve dalj časa trajajočih adhezij(zlepljenj) na področju fascij in pasivnih struktur, ki jih ponavadi spremlja hipomobilnost in povečan mišični tonus. Gibanje pod močno kompresijo ima sprostitveni učinek na obravnavano tkivo. Tako pospešuje odtok limfe in zmanjšuje otekline ki bi lahko nastale zaradi močnih vnetnih reakcij.
Aplikacija MedicalFlossing traku nam omogoča funkcionalno obravnavo željenega sklepa, mišice, fascije. Omogoča nam izvedbo vaj (pod močno kompresijo)  kot so  naprimer skleci, počepi, izpadni koraki in ravno to naredi MedicalFlossing edinstven. Trak lahko apliciramo na željeno področje in izvajamo specifične gibe pri katerih je drugače prisotna bolečina oziroma omejena gibljivost, z ciljem izboljšanja.
“Flossing je ena  izmed najučinkovitejših metod za povrnitev gibljivosti.” Dr. Kelly Starret

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “MedicalFlossing trak – črn”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja