Ekipa

SAMO MIKL

Ustanovitelj in idejni vodja SportPhysio, soustanovitelj Medical Flossing Slovenija, vodja fizioterapevtske dejavnosti na IŠM v Mariboru ter vodja zasebne fizioterapevtske ambulante SportPhysio v avstrijskem Bad Radkersburgu. V preteklosti udeleženec sredozemskih iger Mersin 2013 in evropskih iger Baku 2015, ter član medicinske ekipe OI 2016. Sodeluje z mnogimi vrhunskimi klubi in Olimpijskim komitejem Slovenije ter slovenskimi in tujimi reprezentancami. Trenutno aktivno sodeluje s FISI Italija, SKI CROSS USA, avstrijsko žensko odbojkaško reprezentanco ter nogometnim klubom FC Bad Radkersburg.

DAMIR GRLEC

Kot fizioterapevt je že vrsto zaposlen v Kurzentrumu Bad Radkersburg v Avstriji. Kot uradni fizioterapevt prav tako sodeluje z rokometnim klubom Pomurje in slovenske članske ekipe hokeja na travi. Sodeluje z rokometnim klubom Pomurje, Karate klubom Murska Sobota, Hokejskim klub Triglav Predanovci in Slovensko gasilsko reprezentanco. Je pomemben del SportPhysio ekipe in soustanovitelj Medical Flossing Slovenija ter licenciran predavatelj z licenco Medical Flossing Master Trainer.

TADEJA POLANŠČEK

Vodja fizioterapije v avstrijskem terapevtskem centru-Kurzentrum der Parktherme BR, zunanja sodelavka in predavateljica na Alma mater Europaea, koordinatorka mednarodne izmenjave študentov, sestavni člen izobraževalne ekipe Medical Flossing ter direktorica zavoda Hiša vzhajajočega sonca.

JURE PENICA

Po poklicu zdravstvenik in zaključuje študij fizioterapije, je aktiven na večih področjih fizioterapije, največ na področju športa. Pod mentorstvom Sama Mikla deluje na Inštitutu za športno medicino v Mariboru. Izkušnje si nabira pri odbojkarski ženski reprezentanci Avstrije, Judo Klubu Branik Broker ter FC Bad Radkesburg in FC Wetmanstaten v Avstriji. Praktikum je opravil v Kurzentrumu Bad Radkesburg ter v Zavodu terapija (nevro fizioterapija).